skip to Main Content
Team Leader Academy

Hoe het werkt?

Leren. Wat, met wie, wanneer, in welk tempo en op welke manier. Het is aan jou! Daar is de Team Leader Academy (TLA) voor ontwikkeld. De TLA is er voor leiders in het middenkader die continu en vraag-gestuurd willen blijven ontwikkelen. Volledig gepersonaliseerd en op maat gemaakt voor jou. En wij?

Wij zijn slechts het perfecte gereedschap

De TLA is ontwikkelen in de vorm van een abonnement. Jouw lidmaatschap betekent voor ons dat wij ons verdiepen in jouw (werk)omgeving. We willen exact weten hoe de hazen lopen in jouw bedrijf of instelling. Zo kunnen we naadloos aansluiten bij jouw specifieke ontwikkelbehoefte. Altijd de juiste match!

Eenmaal lid en de starterskit achter de rug blijf je verbonden en jij zit achter de knoppen. Altijd je trainer/coach bij de hand voor als het nodig is. Wil je liever in een groep trainen of individueel? Je zegt het maar.

De starterskit bestaat uit 6 sessies á 2 uren, individueel of in groepsverband. De starterskit is het vertrekpunt voor jouw ontwikkelroute. Na het volgen van de starterskit gaan we samen kijken wat jij nodig hebt om je ontwikkeldoelen te bereiken. Je hebt zelf de volledige regie! Uiteraard helpen wij je met het vaststellen van je ontwikkelroute en ontwikkeldoelen.

De TLA werkt dus anders dan traditionele coaching trajecten. Geen vaststaande, stoffige thema’s, maar praktisch toepasbare en verfrissende sessies met pakkende (digitale) leerstof.

Precies datgene ontwikkelen waar jij behoefte aan hebt en waar jij de volledige regie over voert, dat is de Team Leader Academy.

Voor wie?

Om deel te nemen aan de Team Leader Academy moet je een rol bekleden als middenkaderleider. Dat kan zijn in de rol van lijnmanager, (plaatsvervangend) teamleider, supervisor of meewerkend voorman (met leiderschapstaken)

What’s in it for you?

  • Een ontwikkelabonnement waarbij jij zelf aan de knoppen zit
  • Altijd je coach bij de hand
  • Een gepersonaliseerd assortiment aan leiderschap- en ontwikkelthema’s.
  • Deskundige trainers en coaches

Wat kost het?

  • Het lidmaatschap is geheel gratis!
  • De starterskit (minimale afname) bestaat uit 6 sessies. De kosten voor de starterskit zijn €1.500,= pp
  • Elke (aanvullende) sessie (individuele training/coaching of in groepsverband) kost €300,- pp (exclusief eventuele reis- en verblijfkosten en exclusief 21% BTW)
  • Verleng je je abonnement met een jaar? Dan geldt in het tweede jaar geen verplichte minimale afname.
De Starterskit

Iedere deelnemer begint bij ons met de starterskit. We hebben de belangrijkste leiderschapsthema’s voor middenkaderleiders gebundeld in deze zes startsessies. De starterskit is het vertrekpunt in jouw ontwikkelroute.

Back To Top